BOXUL, MAI MULT DECÂT UN SPORT

Box Club Drobeta este asociația sportivă în cadrul căreia activează aproximativ 30 de tineri care lucrează din greu pentru a se prezenta cât mai bine la competițiile sportive de profil. Despre practicarea acestui sport, antrenorii spun că îi ajută pe tineri să își elibereze mintea, să îşi dezvolte încrederea de sine, dar şi curajul.

În municpiul Drobeta Turnu Seveirn s-a reînființat de câteva luni asociația Box Club Drobeta. Sub atenta îndrumare a antrenorilor, zeci de tineri se antrenează aici cu seriozitate şi visează la ziua în care şansa le va zâmbi şi îi va ajuta să lupte chiar sub tricolor.

Boxul nu este un sport exclusiv masculin, aşa cum s-ar putea crede. La clubul de box din Drobeta Turnu Severin, două fete se antrenează alături de băieți.

Într-un an jumate, de când s-a reînființat clubul de nox din Drobeta Turnu Severin, sportivii au participat la peste 20 de competiţii. Următoarea competiţie la care vor participa, va fi cea de-a doua ediţie a  „Cupei Prieteniei”, eveniment care va avea loc la Arad la începutul lunii martie.  Prima ediţie a competiţiei „Cupa prieteniei” a avut loc la Drobeta Turnu Severin în urmă cu două săptămâni.