BONURI DE ORDINE, LA CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII

Casa judeţenă de pensii Mehedinţi a implementat sistemul de eliberare a bonurilor de ordine. Prin această măsură se doreşte eficientizarea activității, astfel încât cetăţenii să nu mai fie nevoiţi să aştepte la conzi interminabile.  Cei care se vor adresa acestui serviciu vor trece mai întâi pe la aparatul care eliberează bonul de ordine, iar apoi își vor aştepta rândul la ghişeu.

Noul sistem de eliberare a bonurilor de ordine este un pas înainte atât pentru angajaţi, cât şi cetăţenii care trec pragul Casei Judeţene de pensii Mehedinţi. Măsura ce are ca scop evitarea aglomeraţiei la ghişee a redus cu mult timpul de aşteptare încă din primele zile. La intrarea în instituție a fost amplasat un aparat care eliberează gratuit bilete de ordine.  Printr-un sistem audio se va face, apoi, apelul pentru următorul solicitant programat la ghişeu.  

În medie, zilnic, la Casa Județenaă de Pensii vin aproximativ 600 de persoane cu diverse solicitări.Bonurile de ordine se eliberează în zilele lucrătoare începând cu 8:30.