BILANŢ LA PREFECTURA MEHEDINŢI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a condus, video-conferinţa cu prefecţii judeţelor. Tema prezentării a fost bilanţul structurilor MAI în anul 2018. Pe lângă evenimentele din anul anterior, Ministrul Afacerilor Interne, a prezentat şi măsurile dispuse în vederea asigurării ordinii şi siguranţei publice în perioada minivacanţei de 1 Mai La video-conferinţă au participat şi secretarul de stat  Adrian Petcu, dar şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Bilanţul Ministerului Afacerilor Interne a fost prezentat prefecţilor din intreaga . La prezentare, alături de aceştia au fost şi  rerprezentanţii structurilor ce aparţin Ministerului Afacerilor Interne. În cadrul bilanţului, Carmen Dan a vorbit despre schimbările din structurile MAI, dar şi despre performanţele şi problemele ce au vizat Ministerul Afacerilor Interne.

Pe lângă bilanţul Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul întâlniri au fost  prezentate măsurile dispuse în vederea asigurării ordinii şi siguranţei publice în perioada minivacanţei de 1 Mai.

La finalul video-conferinţei, prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghia le-a cerut reprezentanţilor structurilor MAI din judeţ să ţină cont de măsurile discutate, întrucât se anunţă o perioadă plină de evenimente în Drobeta Turnu Severin.