BICICLIST ÎN STARE GRAVĂ, DUPĂ CE A FOST LOVIT DE O MAȘINĂ

Grav de circulație în Drobeta Turnu Severin! Un biciclist se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de șoferul unui autoturism. Accidentul s-a petrecut pe cea mai aglomerată arteră din Drob eta Turnu Severin, în jurul orei 11.00. Biciclistul se fala pe bulevradul Tudor Vladimirescu și se îndrepta spre zona autogară când a fost acroșat violent de șoferul care susține că nu l-a văzut.

Un bicilist a ajuns în stare gravă la spitalul județean de urgență din Drobeta Turnu Severin după ce a fost lovit în plin de șoferul unui autoturism care susține că nu l-a văzut. În ruma impactului deosebit de violent, victima a rămas inconștientă pe asfalt. Accidentul a avut loc pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Crișan. Șoferul care l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 42 de ani aflat pe bicicletă, susține că nu l-a văzut și că i-ar fi apărut brusc în față. Victima a fost preluată de un echipaj de la ambulanță și transportat la spitalul județean Mehedinți.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au făcut măsurătorilor. Pentru a avea o imagine cât mai clară cu privire la dinamica accidentului, oamenii legii au cerut și imaginile suprinse de camrele de supraveghere din zonă.

Atât conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului.