BERCEA MONDIALUL, ELIBERAT DE TRIBUNALUL MEHEDINŢI

Bercea Mondialu a fost eliberat din închisoare, de magistrații tribunalului Mehedinți. După opt ani de arest, în penitenciarul de maximă securitate Drobeta Turnu Severin, Anghel Sandu, alias Bercea Mondialu, a fost eliberat, deşi procurorii au atacat decizia la finele anului trecut. Astăzi, judecătorii Tribunalului Mehedinţi au respins recursul şi au dispus punerea în libertate. Familia l-a așteptat la poarta penitenciarului, de unde acesta a ieșit cu zâmbetul pe buze.

Bercea Mondialu a fost eliberat, vineri, de magistrații tribunalului Mehedinți. Acesta  a fost condamnat definitiv în mai 2014 la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat, după ce şi-a înjunghiat un nepot,  într-un bar, în anul 2011. La finalul  anului trecut,  judecatorii mehedinteni au admis cererea de eliberare conditionata a interlopului, dispunand ca pe perioada ramasa de ispasit sa fie supravegheat. Procurorii au atacat însă decizia, cu toate acestea, instanţa din Mehedinţi  a mentinut decizia eliberarii conditionate.

Bercea Mondialu a fost aştepat la porţile penitenciarului Drobeta Turnu Severin de către rude şi apropiaţi. La ieşire, acesta a declarat cu zâmbetul pe buze că ,, Cea mai bună puşcărie din Romania se află la Severin’’.

Bercea Mondialu mai este judecat intr-un dosar aflat pe  rolul Tribunalului Olt, in care este acuzat ca a injunghiat un fost viceprimar al Slatinei. Pe langă aceasta, Sandu Anghela mai este condamnat, de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, pentru de evaziune fiscala si spalare de bani.