BAZĂ SPORTIVĂ PENTRU COPII, ÎN ZONA ANL

În zona blocurilor construite de Agenția Națioanlă a Locuințelor s-a inaugurat cea mai modernă bază sportivă din oraș. Amenajat pentru folosința exclusivă a copiilor, noul teren de sport multifuncțional este una dintre cele mai așteptate investiții în zonă. Primii care au pășit pe terenul de sport au fost primarul Marius Screciu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

Imaginea unor copii care se jucau pe terenul viran de lângă sala polivalentă l-a determinat pe primarul, Marius Screciu să demareze lucrările de amanejarea în zona cartierului ANL a unui teren de sport multifuncțional destinat copiilor care locuiesc în acest cartier. Lucrările la noua bază sportivă au fost finalizate și recepționate, astfel încât noul teren de spot este de acum deschis publicului larg.

 

Pe terenul de tartan vor păși doar copii, ei va trebui să respecte un regulament de ordine interioară, astfel încât suprfața de joc să nu fie afectată. Pentru a avea acces pe baza sportivă, copii trebuie să se adreseze reprezentanților sălii polivalenet din apropiere.

Accesul pe baza sportivă va fi gratuit. Acesata va putea fi folosită și după lăsarea întunericului, căci este prevăzută și cu nocturnă.