BANI PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

Bani pentru Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin. Consilierii județeni s-au întrunit în ședință de îndată pentru a aloca fondurile necesare continuări implementării unui proiect care vizează modernizarea și recompartimentarea Spitalului Județean. Acordul consilierilor era esential pentru ca lucrările să poată demara.

 Consilierii județeni s-au întrunit în ședință de îndată pentru a aproba alocarea unor fonduri pentru continuarea implementării unui proiect ce se derulează pe fonduri europene și care vizează modernizare ași recompartimentarea Spitalului de Urgență din Drobeta Turnu Severin.Acordul consilierilor județeni era absolut necesar pentru continuarea implementării proiectului.

Din valoarea totală a proiectului, contribuția Consiliului Județean se ridică la 14 milioane de lei.Proiectul vizează lucrări ample care se vor desfășura la Spitalul de Urgență din drobeta Turnu Severin. În urma acestora, unitatea spitalicească va fi recompartimentată și modernizată pentru a răspunde standardelor europene.