Avem cu ce ne mândri!

„Naţionale’’ de culturism şi fitness pentru Severin. Muşchii le-au adus medalii lui Florin Bădescu şi Adinei Ivaşcu. Cei doi sportivi au participat în acest weekend la Campionatul Naţional  de Culturism şi Fitness junior şi  master la care au reuşit  să obţină locurile doi şi patru.

Dimplome, cupe şi medalii, cu asta s-au întors Adina Ivaşcu şi Florin Bădescu de la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness din acest weekend. Severinenii s-au pregătit din greu, iar rezultatele nu au întârziat să apară, astfel Adina Ivaşcu a obţinut titlul de vicecampioană naţională la categoria bikini master +35 de ani, în timp ce Florin Bădescu, deşi aflat la prima lui competiţiede acest gen, a lăsat emoţiile deoparte şi a reuşit să obţină locul patru la categoria Junior de 75 de kilograme.

Un mod de viaţă sănătos, susţinerea emoţională, dar şi financiară sunt trei factori importanţi pentru performanţa unui  sportiv. Culturismul este un sport greu  şi puţini sunt cei care se încumetă să îl practice. Este nevoie de nevoie de timp şi răbdare pentru a ajunge la astfel de rezultate. Se anunţă concursuri mari la care cei doi sportivi ne vor reprezenta şi sperăm noi că se vor întoarce cu titlul cel mare.

Culturismul câștigă teren şi îşi face loc uşor, uşor pe harta Severinului. Concursurile de culturism şi fitness vor continua pentru cei doi sportivi.