Autospeciale noi pentru IPJ Mehedinţi

Poliţia mehedinţeană a primit autospeciale noi pentru a fi folosite în activităţile specifice structurilor de ordine publică şi rutieră. Aşa se face că mai multe posturi de poliţie din zona rurală vor primi autovehicule noipentru ca lucrătorii de aici să-şi desfăşoare cât mai bine activitatea. Alte autospeciale vor intra în dotarea poliţiştilor de la Strehaia şi de la Drobeta Turnu Severin.

Pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a oamenilor legii la intervenții, în dotarea polițiștilor din Mehedinţi  au intrat 13  autospeciale ce vor fi folosite pentru diferite activități operative. Dintre acestea şase autovehicule vor fi repartizate posturilor de poliţie comunală  din Şişeşti, Bala, Pristol, Vânători, Stângăceaua şi Dubova. De asemena, autovehicule noi vor primi poliţiştii din Şimian şi Strehaia. Alte două autospeciale vor intra în dotarea Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, două autovehicule vor fi repartizate Serviciului şi Biroului Rutier, iar una va fi destinată Serviciului Judeţean de Poliţie  Transporturi.

Acestea fac parte din cele peste 560 de autospeciale cumpărate din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziţia Guvernului. Noile autospeciale sunt destinate, exclusiv, misiunilor de patrulare în zona de competenţă a structurilor de poliţie.

Maşinile fac parte dintr-un program de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de MAI în acest an, fiind o achiziţie făcută din fondurile proprii.