ASOCIERE ÎN BENEFICIUL SEVERINENILOR

Asociere în beneficiul severinenilor. Consiliul Judeţean Mehedinţi s-a asociat cu municipiul Drobeta Turnu Severin pentru dezvoltarea unor proiecte benefice locuitorilor orașului. Astăzi, în ședința Consiliului Județean, s-a aprobat asocierea celor două instituţii care prevede construirea unor parcări  şi amenajarea unor spaţii de joacă pentru copii. 

Consilieri judeţeni au aprobat cu unaminitate de voturi proiectul prin care Consiliul Judeţean se asociază cu Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru a crea noi locuri de parcare şi spaţii de joacă. Aproximativ 85% din valoarea totală a obiectivelor va fi suportată de către Consiliul Judeţean.

Numărul maşinilor a crescut semnificativ în ultimii doi ani, iar parcările sunt insuficiente. Crearea de noi locuri de parcare reprezintă o prioritate în acest an pentru autorităţile locale şi judeţene. În ceea ce privește locurile de joacă, cele mai multe dintre acestea sunt într-o stare degradată așa că sunt absolut necesare investițiile.

Cele 10 parcări ce se vor construi, ca urmare a acestei asocieri, vor fi în toate zonele oraşului. Potrivit proiectului, se vor amenaja la Târgul Veterani, Biserica Cet, zona Şcolii Regele Mihai I, intersecția Bulevardului Splai Mihai Viteazu cu strada Crişan, dar şi în multe alte zone.