ASFALTARE ȘI REȚEA DE GAZ ÎN SCHELA CLADOVEI

Primarul Marius Screciu a semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în cartierul Schela Cladovei. În paralel, aici, se vor executa și lucrări de asfaltare. Vestea era așteptată de ani de zile de localnici de aici, cărora aproape că nu le-a venit să creadă că lucrările au demarat. Aceasta este prima investiție majoră pentru acest cartier al Severinului.

Este prima investiție majoră care se face în acest cartier. Aici, se lucrează simultan la introducerea rețelei de gaze naturale, dar și la asfaltare.

Primarul Severinului, Marius Screciu, a subliniat că relația cu firma care execută lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale sunt în continuare tensionate, dar se caută soluții pentru extinderea rețelei:

”Dacă noi închideam discuțiile cu Mehedinți Gaz…blocam primul cartier..aici în Schela…sunt așteptări în mai multe zone..forțăm Mehedinți Gaz să meargă peste tot…este încordată…dar sunt bucuros…..la ceva”

Pentru extinderea rețelei de gaze nutarale în cartierul Schela Cladovei, Mehedinți Gaz a alocat peste 3.000.000 lei. Rețeaua va fi extinsă pe 32 de străzi, însumând un total de aproximativ 15 kilometri.