ANDI NODIȚ, DIRECTOR LA SPITALUL BAGDASAR ARSENI

Andi Nodiț, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți a fost numit de ministrul sănătății, Sorina Pintea, în funcția de director al uneia dintre cele mai importante unități medicale din țară. Este vorba despre spitalul de ugență Bagdasar Arseni.

Un mehedințean a fost nominalizat să preia conducerea uneai dintre cele mai importante unități medicale din țară. Este vorba despre Ani Nodiț, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, cel care a fost nominalizat de ministurl sănătății, Sorina Pintea să preia funcția de director al spitalului de urgență, Bagdasar Arseni. Ministrul Sănătăţii l-a schimbat din funcţie, marţi, pe managerul Cristian Toma, iar în locul acestuia a fost numit Andi Nodiţ.

” Ministerul Sănătăţii este interesat de bunul mers al unui spital, în ceea ce priveşte oferirea unui act medical de calitate. Şi când spun calitate este un complex, precum modul de comportament cu pacientul, condiţii hoteliere, aparatura pe care o pui la dispoziţie. Am considerat că nu se întâmplă asta. Şi de aceea am optat pentru schimbarea managementului”, a anunţat, marţi, ministrul Sănătăţii.

Andi Nodiț a fost șef caninetului ăparlamentar al lui senatorului Alexandru Iona Morțun, consilier județean și vicepreședinte al consiliului jdueețan Mehedinți. Înainte de numirea s aîn fucnșția de manager al spiatlui Bagadasar Arseni el a fost secretar egenral adjunct la ministerului pentru relația cu parlamentul și șeful corpului de control al președintelui casei asigurărilor de sănătate, Nucurești, instituție condusă tot de un mehedințean, Ion Mîu.