AJUTOR PENTRU PRIMUL COPIL

Femeile aflate la prima naştere vor beneficia de un ajutor din partea autorităţilor locale. Nou născuţi vor avea parte de un trusou care le pune la dispoziţie proaspetelor mămici cele necesere îngrijirii bebeluşului. Pentru ca ajutorul să fie acordat, mamele trebuie să aibă domiciliul în Drobeta Turnu Severin şi să facă dovada biletului de externare de la Maternitate.

Un copil schimbă total viața unui cuplu. Dacă până la venirea copilului, cuplul avea griji mai puține, după fericitul eveniment administrarea banilor devine o prioritate. În sprijinul proaspeţilor părinţi, vin autorităţile locale printr-un proiect întitulat ,,Primul Copil’’.

Truosul pentru ,, Primul Copil’’ va conţine un pachet complet pentru prima naştere. Mai exact proaspetele mămici vor primi printre altele o geantă pentru bebeluş, pampersi, un prosop de baie și un body.

Pentru a beneficia de acest ajutor, mamele trebuie să aibă domiciliul în Drobeta Turnu Severin şi să facă dovada externării din blocul Materno-infantil. Bugetul pentru acest proiect se ridică la suma de 60.000 de lei.