ACCIDENT PRODUS DIN NEATENȚIE

Un copil a ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident rutier petrecut la intersecția străzilor Kiseleff și Mareșal Averescu.

Două autorisme s-au izbit în plin, iar în urma impactului, copilul a necesitat îngrijiri mdicale. Potrivit martorilor, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei la volan şi a nerespectării regulilor de circulaţie.

 

Impactul între cele două mașini s-a produs la intersecția străzilor Kiseleff și mareșal Averescu din drobeta Turnu Severin. Patru persoane, între care și un copil, se aflau în cele două autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza nerespectării regulilor de circulație și a neatenției la volan. Impactul a fost atât de puternic, încât minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Cei doi şoferi au fost verificați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au fost negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului şi pentru stabilirea vinovăţiei celor implicaţi.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută pentru frecvența evenimentelor rutiere care se petrec aici. Mulți conducători auto nu respectă indicatorul stop și din această cauză au loc numeroase drame.