Accident, de ziua lui

Accident grav pe  trecerea de pietoni, în această după-amiază, la Drobeta Turnu Severin. Incidentul a fost produs de un bărbat, chiar de ziua lui. O tânără de 28 de ani a fost spulberată de autoturismul condus de acesta, în timp ce femeia traversa regulamentar. Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean, cu răni foarte grave la cap, în stare de semiconştienţă, unde este supusă mai multor investigaţii medicale.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta Turnu Severin, din cauza neatenţiei. Tânăra se grăbea la serviciu, când s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Autoturismul care venea pe prima bandă a oprit şi i-a acordat prioritate, dar tânărul de 18 ani nu a oprit maşina şi a intrat în plin în ea. Fata s-a lovit cu capul de parbrizul autoturismului, apoi a fost purtată câţiva metri pe capotă, după care a fost proiectată pe carosabil, la şase-şapte metri de locul impactului, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD.

Poliţiştii confirmă că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei tânărului aflat la volan. Chiar de ziua lui, şoferul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a fost testat, dar nu consumase băuturi alcoolice.