A MURIT FRATELE LUI MIREL RĂDOI

Clipe de coșmar în familia fostului internațional, Mirel Rădoi! Fratele acestuia, Mihai Rădoi s-a stins din viață. Mihai se afla internat în spital încă din luna februarie, după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia, fiind vehiculată în spaţiul public informaţia potrivit căreia acesta a vrut să se sinucidă.

Mihai Rădoi, în vârstă de 36 de ani, s-a aruncat în gol, de la etajul 4 al blocului în care locuia din Drobeta Turnu Severin, la începutul lunii februarie. 

Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul din Severin, însă la cererea familiei, în data de 12 februarie a fost transferat la Spitalului Județean din Timișoara pe Secţia de Politraumatologie de la Casa Austria. Starea sa a fost una extrem de gravă, dar stabilă.

Medicii timișoreni au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața, rănile suferite au fost însă mult prea grave, iar starea lui s-a agravat iar astăzi. Din păcate în urmă cu puțin timp medicii au constatat decesul acestuia.

Familia acestuia urmează să ajungă la Timișoara pentru a preluat trupul neînsuflețit. Cel mai probabil Mihai Rădoi va fi înmormântat în Drobeta Turnu Severin.