„A CĂZUT” FACEBOOK !

Facebook a căzut și a lăsat fără comunicare milioane de utilizatori în întreaga lume. Timp de 30 de minute, rețeaua nu a putut fi accesată atât în Europa, cât și în America. Utilizatorii au declarat că inițial nu au mai putut utiliza anumite instrumente, apoi toate conturile au devenit inaccesibile. Severinenii acitivi pe această rețea de socializare spun că nu s-au speriat, deși i-a cam pus pe gânduri toată povestea.

Eroare la nivel mondial. Utilizatorii Facebook s-au trezit că nu pot face distribuiri sau postări. Timp de 30 de minute, like-urile au luat o pauză, căci nimeni nu a mai putut accesa conturile. Inițial, nu s-au mai putut utiliza anumite instrumente, apoi, totul s-a blocat. Pe lângă facebook și alte rețele de socializare și comunicare s-au aflat în imposibilitatea de a fi accesate.  Şi severinenii  au fost „afectaţi” de acest blocaj, așa că nu au avut altceva de făcut decât să aştepte remedierea problemei. 

Dar nu toată lumea a băgat de seamă că like-urile au încetat să mai curgă. Faptul că nu toți au sesizat blocajul apărut pe rețelele de socializare demonstrează faptul că viața își poate duce cursul pe mai departe, fără să fie deosebit de afectată de sincopele din lumea virtuală.

Deocamdată, nu se ştie cauza blocajului de pe rețelele de socializare. Facebook a transmis că problemele tehnice cu care s-a confruntat nu au fost cauzată de un atac al hackerilor.